LIVRARE SI RETURNARE

Expedierea standard a produselor se face prin curier rapid.

Transportul este GRATUIT numai pentru comenzile peste 300 lei. Costul transportului de retur este efectuat de catre client!

  • Vei primi coletul in MAXIM  5-7 zile lucratoare. De fapt marea majoritate a pachetelor ajung intr-o zi, maxim doua zile lucratoare. Daca e ceva urgent contacteaza-ne si incercam sa gasim solutii.
  • Curierul va face livrarea intre orele 9-17 – gandeste-te daca esti acasa sau la serviciu si lasa adresa unde poti fi gasit.

Poti plati prin ramburs sau prin transfer bancar, alege tipul de plata in pasul 2 din formularul de comanda.

Ramburs
La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

Transfer bancar
Plata prin Transfer bancar se face în urma confirmarii online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile calendaristice.

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru rambursarea valorii produsului intr-un interval de maxim 14 de zile de la data primirii pachetului. Poti trimite coletul prin intermediul oricarei firme de curierat (nu primim coletele trimise prin Posta Romana). Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi. Transportul returului este suportat de client!

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfecta, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original. Este necesara si dovada achizitiei – copia facturii. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile de livrare.

Daca sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura te rog sa ma contactezi în maxim 3 zile de la primirea coletului.

Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa le reparam in asa fel incat sa reducem pagubele la minim.

Te putem ajuta?