Trucuri vestimentare pentru a ascunde imperfectiunile siluetei. - Klauss Days

Trucuri vestimentare pentru a ascunde imperfectiunile siluetei.

Trucuri vestimentare pentru a ascunde imperfectiunile siluetei.

Majoritatea dintre noi, femeile, ne dorim sa aratam impecabil din cap pana in picioare. Ne inspiram din reviste, din defilari pe podiumuri si din tinutele extraodinare ale vedelor.

Insa trebuie sa stiti ca si vedetele sunt oameni cu aceleasi “defecte” ca si ale noastre insa, consiliate de stilisti, acestea arata fara cusur in aproape oricare ipostaza.

Dar ce sfaturi ar putea da un stilit?

Vedeti mai jos!

  1. Pentru femeile care au umerii mici dar si pieptul la fel de mic si bazinul mai mare, se recomanda sa ofere prin vestimentatie mai mult volum in partea in care lipseste. Adica sa imbrace umerii!

Purtați culori saturate, luminoase sau imprimeuri mari. De asemenea veti arata superb in rochiile sau bluzele cu decolteu in V

2. Daca ai umerii largi si soldurile inguste, atunci, evident ca va trebui sa adaugi volum in partea in care lipseste, deci la solduri. Va trebui sa purati rochii clos sau realizate din materiale pufoase, care dau volum.

3. Doamnele scunde, minione sunt indemnate sa isi alungeasca statura bineinteles purtand pantofi cu toc dar si rochii cu lungimea până la genunchi și pantofi cu o platformă ascunsă.

4. Pentru picioarele scurte si corpul lung dar si pentru doamnele ce au o silueta dreptunghiulara, se recomanda sa “impartiti” corpul asa cum ar trebui. Purtati rochii tip creion si tale inalta! Nu uitati de curea!

5. Pentru extra centimetri pe talie, se recomanda articole vestimentare cu decolteu sau imprimeuri în culori intense, o croială asimetrică, o centură sau inserții contrastante la talie. Țesăturile dense vor arăta, de asemenea, bine.

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook