3 Articole vestimentare care te fac mai plinuta decat esti. - Klauss Days

3 Articole vestimentare care te fac mai plinuta decat esti.

3 Articole vestimentare care te fac mai plinuta decat esti.

Silueta zvelta a fost din totdeuana visul oricarei femei.

Cu anii, aceasta se pierde insa, printr-o vestimentatie corecta, vom putea ascunde cu usurinta acest lucru.

Exista unele articole vestimentare pe care nu ar trebui sa le pori daca talia ta nu mai este una de viespe!

  1. Bluzele stramte pe corp de care ai tendinta sa tot tragi peste fusta sau pantaloni. Nu vei face decat sa scoti in evidenta surplusurile inestetice. Opteaza pentru un anasmblu de top si bluza. De exemplu acest top+bluza MARA de la Klauss Days.
Bluza si Top Mara

 

2. Fusta in combinatie cu botinele. Oricat de la moda sunt botinele, acestea nu se vor purta niciodata cu o fusta clasica midi. Acest look nu va face decat sa dea senzatia ca picioarele tale sunt foarte scurte si se termina brusc. La o fusta precum fusta ERICA de la Klauss Days poti adauga o pereche de pantofi stiletto!

FUSTA ERICA

3. Imprimeul orizontal. Hainele cu dungi orizontale adauga cateva kg in plus iar, tu nu ai nevoie de asa ceva. Daca tot iti plac imprimeurile opteaza pentru cele florale! Dar retine ca florile cu cat sunt mai mari cu atat vor oferi senzatie de mare…deci, alege imprimeul floral sau cu buline cat mai mici sau medii.

Iata de exemplu rochia Salomee de la Klauss Days. Aceasta nu numai ca are un imprimeu floral dar are si un croi care ascunde micile imperfectiuni ale siluetei. Este ideala pentru zilele normale de serviciu sau timp liber!

 

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook