3 Idei de tinute pentru o nunta la terasa. - Klauss Days

3 Idei de tinute pentru o nunta la terasa.

3 Idei de tinute pentru o nunta la terasa.

Pentru ca pandemia de COVID 19 ne-a rapit din glamul serilor petrecute la nunti sau botezuri, iar alegerea unei tinute pentru o nunta mica ce are loc la terasa este din ce in ce mai dificila, iata cateva idei si sfaturi!

  1. Luati in calcul perioda si consultai prognoza meteo!  Vreme calda ar mai fi pana in septembrie insa, ploaia v-ar strica toate planurile.

Deci, fiti precaute si comandati-va din timp 2 tinute! Un costum elegant format din pantalon si blazer din dantela ar fi optiunea a doua destul de inteligenta pentru astfel de ocazii!

  1. Gandeste-te ca vei petrece afara toata seara. Deci, se va lasa racoare incepand cu ora 22. Asadar, iti recomandam o tinuta ce pantof si nu sandale, asa cum erai obisnuita la restaurant. De asemenea, maneca iti recomndam sa o alegi trei sferuri sau chiar lunga!

3. Alege ţinute diafane din voal de mătase sau din dantelă care să îţi evidenţieze feminitatea. Optează pentru nuanţe fructate şi pastelate care îţi dau un aer boem şi relaxat. Catifeaua este de asemenea un material pretios si mai grosut un pic, astfel, racoarea noptii nu va fi o problema!

 

 

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook