Ne ferim sau nu de negru? - Klauss Days

Ne ferim sau nu de negru?

Ne ferim sau nu de negru?

O noua cercetare stiintifica atesta faptul ca folosirea obiectelor vestimentare de culoare neagra iti confera un stil si o atitudine mult mai inteligenta,increzatoare si totodata atractiva.

Negrul este o culoare care este asociată cu putere, eleganță și mister. Oamenii poartă adesea aceastaă culoare pentru a expune un sentiment de putere și mister. Este, de asemenea, o culoare neutră, care funcționează excelent atât cu un aspect casual, cât și cu un aspect formal.

Poate ai cazut si tu in patima acestei culori, fie ca te face mai supla, fie ca pur si simplu iti place cum se asaza pe tine. Multi cred ca negrul se asociaza cu nesiguranta sau timiditatea. Ei bine, britanicii au facut un studiu si in privita culorii negre. Ghici ce, negrul este o culoare asociata in primul rand cu sex-appeal-ul si inteligenta.

Primăvara nuațele pastelate sunt în prim plan și vezi peste tot modele de haine cu flori. Vara intră în vizor culorile intense, care evidențiază bronzul atractiv. Galbenul cald, tonurile de verde, roșu și ruginiu sosesc odată cu frunzele de toamnă, iar iarna predomină albastrul închis și movul, în contrast cu bejul și albul. Totuși, există și femei care nu țin cont de variația culorilor care se poartă în fiecare anotimp, ci revin mereu la negru pentru a crea o ținută pe placul lor.

Acest lucru nu este deloc gresit pentru ca daca vei cumpara de exemplu o rochie neagra cu un croi care sa te avantajeze, cu siguranta nu vei da gres pentru ca asa cum sti deja, negrul subtiaza talia!
Ce minusuri are negrul…? In loc sa primesti complimente, impui doar respect  cand te uiti in oglinda ai automat si o mimica serioasa, la un eveniment iti regasesti toata garderoba  in diverse variante, daca ai anumite taieturi superbe abia se vad, paltoanele trebuie sa le porti accesorizate cu o perie de haine .
Negrul este considerat culoarea universala a autoritatii. Studiile de specialitate au relevat faptul ca oamenii se simt puternici si competenti atunci cand sunt imbracati in negru. De asemenea, negrul dezvaluie o persoana simpla.
Atunci când alegi să porți o ținută all black, optează pentru piese vestimentare care au aceeași nuanță de negru. Chiar dacă la prima impresie negru îți pare tot negru, există mai multe nuanțe cu diferite niveluri de intensitate. Nu este o greșeală majoră să porți două tonuri de negru diferite, deși este de preferat să nu o faci, însă dacă alegi să porți de exemplu o bluză într-un negru intens și o pereche de pantaloni de un negru desaturat, alege să separi cele două piese vestimentare cu ajutorul unei curele metalice.
Indiferent dacă este vorba de a expune o personalitate colectată sau de a arăta elegant, negrul înseamnă mai multe straturi de sine. Simplitatea culorii sfârșește prin a arăta eleganța în modul în care acestea se mișcă și interacționează cu cei din jur. Femeile sunt cunoscute pentru a se exprima prin modul în care se îmbracă și alegerea culorii potrivite este la fel de importantă ca și tipul de îmbrăcăminte.
Atunci cand te imbraci in negru, poti sfida orice regula de machiaj. Simplitatea outfit-ului iti permite sa te joci cu trusa de machiaj si sa alegi cele mai indraznete culori. Da, poti sa porti rosu pe buze in mijlocu zilei atat timp cat tinuta ta e cuminte. Iar ochii de pisica, cunoscuti si sub numele de smokey eyes, se preteaza si la o zi de toamna racoroasa, frumos “asortati” la un outfit all-black. Sa nu te miri daca vei intoarce toate privirile!

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook