S-a ales culoarea anului 2020! - Klauss Days

S-a ales culoarea anului 2020!

Rochie Mariann Albastra

S-a ales culoarea anului 2020!

La fiecare sfârşit de an, alegerea culorii anului următor a devenit o adevărată tradiţie. Dacă în 2019 culoarea anului stabilită de Pantone a fost coraiul, în 2020 lucrurile vor sta altfel.
Albastrul va fi in centrul atentiei, dar si nuantele de verde. Datorita unei astfel de diversitati de culori in culorile Pantone ale anului 2020, amestecarea si potrivirea vor fi esentiale. Se sugereaza faptul ca straturile de culori inspirat de ocean vor crea textura si interesul. Totuși, ne așteptăm ca și tonurile de verde să fie în centrul atenției. Având în vedere dinamica apelor mării și ale oceanelor, este mai mult decât cert că nuanțele în vogă ale anului 2020 vor exprima ideea de fluiditate, dar și de profunzime. În fond, oceanul își poartă apele în tonuri de verde și albastru, paletă cromatică ce instigă la regăsirea calmului și care denotă o stare de liniște.
Paleta de culori care predomina in 2020 se concentreaza pe natura, seninatate si confort, conform expertilor de la Pantone Color Institute.

Astfel, asa cum am fost obisnuiti in ultimii ani, fiecare sezon va iesi in evidenta printr-o anumita paleta cromatica, insa, indiferent de anotimp vor fi la moda in 2020 culorile inspirate de ocean: albastruverde marinbejneonturcoaz si alb nisipos.

Daca primavara si toamna, designerii se vor lasa dusi de valul culorilor luminoase si calde, o data cu venirea sezonului rece acestia vor combina in mod sigur verdele marin cu nuantele de albastru in toata splendoarea lor.

Pantone 19-4052, albastru clasic, este fără vârstă, elegant prin simplitate. Sugerând cerul la amurg, ea subliniază dorinţa noastră pentru o bază stabilă pe care să clădim pe măsură ce trecem pragul într-o nouă eră. Cunoscută drept o culoare odihnitoare, albastrul clasic aduce un sentiment de pace şi linişte spiritului, oferind refugiu. Nuanţa încurajează optimismul.

Cum asortați albastrul clasic în 2020

Pentru toți cei care doresc să fie în trend și să opteze pentru albastru clasic, pe lângă haine de această culoare, se poate opta pentru diverse accesorii care să aibă această nuanță. Pressman recomandă, ca dacă nu aveți nimic albastru pe voi, să asortați la ținute o eșarfă sau o curea de ceas, care să aibă această culoare.

De asemenea, în casă puteți avea o vază sau o lumânare pentru casă, dacă doriți să fiți la modă.

Klauss Days va propune sa purtati in 2020 rochii albastre, rochii verzi sau rochii turcoaz pentru a fii in pas cu tendintele modei!

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook