Strălucirea domină ținutele de petrecere ! - Klauss Days

Strălucirea domină ținutele de petrecere !

Strălucirea domină ținutele de petrecere !

Ca de fiecare dată, strălucirea domină ținutele de petrecere. Rochiile acoperite cu paiete, cele din materiale cu o strălucire metalică sau piesele din satin cu aspect prețios se numără printre trendurile majore de care să ții cont atunci când îți pregătești ținuta în care vei întâmpina noul an.

Bineînțeles, rochiile acoperite integral cu paiete sunt întotdeauna cap de afiș pentru petrecerile de Revelion. Îți oferă strălucirea necesară pentru a arăta fabulos la petrecerea de Anul Nou.

Modelele pe care să le alegi variază mult și poți alege orice stil, în funcție de preferințele tale. Noi, îți propunem rochia Berta !

Această rochie poate să fie perfectă dacă este purtată în combinaţie cu accesorii minimaliste.

Ţine minte, doar rochia cu paiete trebuie să iasă în evidenţă. Tocmai din acest motiv, alege un machiaj cât mai natural. Ține întotdeauna cont de forma feței tale, pune accent pe ochi, obraji sau buze. Niciodată pe două sau trei dintre ele în același timp.

Pantofii şi geanta sunt de cele mai multe ori cele mai grele lucruri de ales pentru o ținută. Nu alege materiale la fel de strălucitoare ca rochia. Alege texturi interesante care să adauge farmec rochiei tale cu paiete.

Poţi opta pentru pantofi din piele întoarsă şi pentru o poșetă din aceeaşi textură. Sau poţi alege pantofi din piele, într-o nuanţă mată. Nu purta niciodată pantofi din materiale strălucitoare sau pantofi cu paiete la o rochie de acest tip!

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook