Începe anul 2020 cu o înfățișare excepțională ! - Klauss Days

Începe anul 2020 cu o înfățișare excepțională !

Începe anul 2020 cu o înfățișare excepțională !

Se apropie sărbătorile de iarnă cu pași repezi și toată lumea intră în febra cumpărăturilor. Liste lungi de cumpărături așteaptă să fie bifate. Ingrediente pentru mâncăruri alese, decorațiuni pentru casă, haine groase pentru mers la munte, globuri și beteală pentru brad și desigur, ținutele pentru serile speciale care urmează.

Revelionul este de departe una dintre cele mai festive nopți ale anului. Fiecare dintre noi ne dorim să fim cât mai eleganți și cât mai frumoși, astfel încât anul nou să ne prindă în cea mai bună formă.

Prima grijă este rochia care să se potrivească perfect cu ceea ce visam noi pentru petrecerea de Revelion, dar pantofii nu trebuie nici ei lăsați în plan secund.

Asortează la rochia Cezara  o pereche de sandale sau pantofi de Revelion. Ceva nu foarte încărcat, comod, astfel încât să nu simtă nici un disconfort pe tot parcursul petrecerii.  Un model foarte frumos pentru noaptea de revelion ar fi o pereche de sandale negre cu două baretuțe simple. Model frumos, extrem de elegant, dar simplu și feminin în același timp.

Pantofii pe care alegem să îi purtăm în noaptea de Revelion nu îi asortăm doar ținutei ci și locului unde mergem. Dacă ne petrecem noaptea de Revelion la munte, sau într-un loc mai rece, atunci putem alege între pantofi sau cizme pentru Revelion. Pantofii decupați pentru noaptea de Revelion petrecută undeva afara, sau la munte, sigur nu vor fi cea mai bună decizie. Și cizmele pot fi foarte elegante și dacă se asortează și ținutei, cu atât mai bine. Aceastea pot fi și mult mai comode decât o pereche de pantofi cu tocul de 15cm, de exemplu.

Klauss Days vă urează sărbători fericite !

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook