Începe un 2020 strălucitor ! - Klauss Days

Începe un 2020 strălucitor !

Începe un 2020 strălucitor !

Că o să ieși în evidență atunci când porți haine cu sclipici, paiete sau străluciri metalice este o realitate de care nu se poate îndoi nimeni. Dificultatea constă în a alege un model care ți se potrivește, evitând aspectul prea împopoțonat sau, și mai rău, o rochie care îți accentuează exact rotunjimile pe care ai prefera să le camuflezi.

Înainte să porți o rochie lurex la o petrecere formală sau semi-formală, uită-te în oglindă și asigură-te că machiajul este natural, că accesoriile nu se iau la întrecere cu strălucirea rochiei, că materialul se așează frumos pe corp, că talia este accentuată și că designul nu este prea sofisticat. Țesătura este suficient de atractivă și interesantă pentru a se putea lipsi de o croială prea complicată sau de o aglomerare de detalii care nu au măcar un rol de echilibrare a proporțiilor.

Lame-ul şi lurex-ul sunt texturi greu de purtat, de aceea este nevoie de mare atenţie  în ceea ce priveşte accesorizarea. Atunci când alegi o astfel de piesă statement, este recomandabil să o introduci în mix-uri cu produse minimale sau să alegi accesorii de inspiraţie clasică.

 

🛍 Dacă încă nu ai în garderobă o rochie midi elegantă și ai nevoie de o sursă de inspirație îți recomandăm două dintre cele mai recente creații Klauss Days, rochia Adelina.
 
🌸 În culori pastel, deosebit de feminine și romantice, rochiile midi elegante se potrivesc aproape oricărui tip de eveniment, astfel că a investi în ele înseamnă a-ți acorda un grad sporit de confort atunci când vine vorba despre ținute festive.

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook