Compleul cu pantalon, un must-have ! - Klauss Days

Compleul cu pantalon, un must-have !

Compleul cu pantalon, un must-have !

Pentru o nuntă specială purtați costume prevăzute cu detalii care le oferă originalitate. Alegeți modelele confecționate din materiale delicate prevăzute cu decupaje, flori, volane, funde sau nasturi cu forme inedite. Pentru a evidenția ținuta nu vă feriți de aplicațiile aurii și argintii. Alegeți pantofii potriviți și geanta asortată și bucurați-vă de o ținută chic ieșită din tipare.

 

De la sfârșitul anilor ’60 și până în prezent, compleurile de damă au cunoscut o frumoasă evoluție, fiind adesea privite ca una dintre cele mai fantastice inovații în materie de modă, atât de către cei mai renumiți designeri și creatori, cât și de către femeile de toate vârstele, din întreaga lume. Astfel, compleurile de damă au ajuns să reprezinte o piesă de rezistență în garderoba oricărei femei, tocmai datorită faptului că au numeroase beneficii.

Depășește ideea de deux-piece format din clasicul sacou și fusta asortată. Acum poți purta fie un costum cu sacou și pantaloni !

 

Dincolo de clasica stofă, cu un procent mai mic sau mai mare de lână a sacourilor, acestea pot căpăta o nota aparte dacă sunt confecționate din țesături buclate, texturate, cu subtile inserții metalice. Brocartul, jaquard-ul, sacourile sau jachetele cu căptușeli deosebite, pot să-ți confere acel aer de chic pe care îl căutai.

Există piese vestimentare pe care orice femeie le poartă cu o foarte mare plăcere, datorită comodității și versatilității de care acestea dispun.

 

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook