Rochia lungă, cea mai elegantă pentru serile de neuitat ! - Klauss Days

Rochia lungă, cea mai elegantă pentru serile de neuitat !

Rochia lungă, cea mai elegantă pentru serile de neuitat !

La un outfit elegant, orice defect al croiului se remarcă mult mai ușor decât la ținutele de zi. Din păcate, majoritatea rochiilor ready to wear de la raft sunt realizate după mărimi standard, care nu corespund decât unui număr limitat de fizionomii. Te vei întâlni frecvent cu croiuri sau proporții nepotrivite (rochie prea lungă, prea largă sau strâmtă în talie sau la bust, mâneci prea largi sau lungi, etc.), care transformă și o rochie foarte frumoasă într-o ținută inadecvată.

Singura soluție care te scutește de multe căutări, probe și retușuri ulterioare este să optezi pentru o rochie la comandă. Aceasta va fi croită și cusută exact după proporțiile tale, rochia urmând linia corpului, și nu invers. Să enumerăm principalele croiuri și lungimi, împreună cu atuurile fiecăreia dintre ele:

Rochia lungă este, fără îndoială, cea mai elegantă opțiune pentru seară. Aceasta alungește silueta în mod semnificativ, mai ales dacă este completată de pantofi cu toc. Rochiile lungi pun accent pe partea superioară a ansamblului, unde se regăsesc detaliile decorative (materiale luxoase, mărgele, paiete sau pietricele semiprețioase). Rochiile lungi se poartă aproape întotdeauna cu sandale. Dacă ești înaltă și vrei să eviți tocurile înalte, poți combina rochia lungă cu o pereche de sandale sau balerini delicați, fără toc.

Klauss Days vă recomandă rochiile lungi Lucille din colecția rochii de seară. Încearcă și nu vei regreta !

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook