fbpx

Cum să porți rochia de seară cu paiete ca o adevarată maestră!

Cum să porți rochia de seară cu paiete ca o adevarată maestră!

 

 

Am ajuns în acel moment al anului când ținutele de petrecere obișnuite nu mai sunt de ajuns. Este sezonul petrecerilor, iar paietele sunt un must pentru o apariție de succes.

Ţine minte, doar rochia cu paiete Cleo de la Klauss Days  trebuie să iasă în evidenţă. Tocmai din acest motiv, alege un machiaj cât mai natural. Ține întotdeauna cont de forma feței tale, pune accent pe ochi, obraji sau buze. Niciodată pe două sau trei dintre ele în același timp.

Pentru a te asigura că arăţi elegant şi nu vulgar, alege accesorii care să ofere rochiei un plus de eleganţă. Perlele sunt o opţiune foarte bună, dar și bijuteriile din metale prețioase.

Evită decolteurile prea adânci și  optează pentru o coafură cât mai „cuminte”, care să lase umerii la vedere și să nu încarce.

Pantofii şi geanta sunt de cele mai multe ori cele mai grele lucruri de ales pentru o ținută. Nu alege materiale la fel de strălucitoare ca rochia. Alege texturi interesante care să adauge farmec rochiei tale cu paiete.

Poţi opta pentru pantofi din piele întoarsă şi pentru o poșetă din aceeaşi textură. Sau poţi alege pantofi din piele, într-o nuanţă mată. Nu purta niciodată pantofi din materiale strălucitoare sau pantofi cu paiete la o rochie de acest tip!

Dacă rochia cu paiete e neagră sau argintie, poţi alege o geantă din catifea roşie.

Visit Us On Facebook