Asortarea genții, o adevărată provocare ! - Klauss Days

Asortarea genții, o adevărată provocare !

Asortarea genții, o adevărată provocare !

Petrecere, nuntă, botez… toate evenimentele importante din viața noastră necesită alegerea cu atenție a ținutelor, precum și a accesoriilor aferente, tocmai pentru că vom fi admirate, pozate… amintiri frumoase în albumul vieții noastre. Cum alegem însă poșeta de seară sau clutch-ul?

Klauss Days vă prezintă cele mai noi și deosebite modele de poșete !

Din punct de vedere al formatului, poșetele de seară pot fi: plicuri, vintage-like, clutch-uri sau clutch-uri cu inel.

Poșetele plic ! Poartă la evenimentele speciale cel mai recomandat accesoriu, respectiv plicul, punctul forte al ținutei! Plicul este cel mai bun prieten al unei femei care vrea să își complimenteze ținuta de seara cu o poșetă cu stil care să exprime romantism, senzualitate, mister și eleganță.

Poșetele vintage-like aduc din atmosfera romantică de început de secol XX și sunt recomandate stilului romantic, îndulcind orice ținută de seară cu o notă de feminitate și mister. Ele creează un stil care nu moare niciodată. Și pentru că toate visăm ca ținutele noastre să spună ce e mai bun despre noi, o poșeta vintage reprezintă tocmai o personalitate puternică și neconvențională.

Poșetele de seară sau clutchurile de la Klauss Days au o multitudine de culori și pot fi confecționate din satin, catifea, simple sau decorate cu dantelă, perle, mărgele, paiete, cristale sau glitter. Klauss Days vă recomandă sa alegeți culoarea lor în funcție de rochița sau outfitul tău, iar decorul lor în funcție de bijuteriile pe care le vei purta.

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook