Adopta o infatisare de legenda! - Klauss Days

Adopta o infatisare de legenda!

Adopta o infatisare de legenda!

Rochiile din dantela sunt, probabil, unele dintre cele mai reprezentative simboluri ale feminitatii si gratiei. Sunt superbe, atragatoare si atrag atentia in orice context. Mai mult, rochiile elegante din dantela se potrivesc in orice context, asa ca fii pergatita sa cuceresti strada, petrecerea sau evenimentul la care vei participa imbracata intr-o astfel de rochie.

Daca esti o fana a stilului clasic, atunci nu vei da gres niciodata cu o rochie neagra din dantela. Mai mult, daca trebuie sa participi la un eveniment de tip black tie, atunci cea mai inspirata alegere vine sub forma unei rochii lungi pana in pamant, de tip sirena si stramta pe corp. Plina de eleganta si bun gust, acest tip de rochie te va face sa te simti precum regina serii.

O alta parte a vietii noastre unde putem purta cu incredere o rochie din dantela este la job. Da, ai citit bine, rochiile din dantela sunt atat de versatile incat le poti purta fara probleme chiar si in timpul unei sedinte cu superiorii sau a unei intalniri business. Iar daca iti doresti sa faci o impresie cu adevarat buna, opteaza pentru o rochie stramta pe corp, simpla, dar eleganta, de preferinta in culori serioase. Albul sau negru se potrivesc de minune, mai ales daca rochia ta are doar cateva accente dantelate, precum corsetul, manecile, tivul sau mijlocul. Aceasta rochie de impact iti va conferi incredere in tine si iti va da un aer profesional si serios.

 

 

 

 

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook