Arta feminității, o legendă fără sfârșit! - Klauss Days

Arta feminității, o legendă fără sfârșit!

Arta feminității, o legendă fără sfârșit!

Din toate timpurile fusta se considera principalul atribut al feminității. Motivul nu este doar în frumusețea acestei ținunte., ci și în faptul că atunci când femeia poartă fustă sau rochie, începe să acumuleze energia feminității, proprie ei. De aceea, fusta poartă și un sens sacru pentru fiecare femeie.

Din antichitate, femeile se îmbrăcau exclusiv în fuste și rochii. Și această modă era corectă pentru toate popoarele. De exemplu, femeile slave purtau sarafane, cele din India purtau batiste lungi, iar japonezele îmbrăcau kimono. Precum vedem, îmbrăcămintea tuturor femeilor nu presupunea construcția pantalonilor.

Prin purtarea modelului de rochie care să cadă perfect pe corp,şi culoarea care să ţi se potrivească,orice femeie va face o impresie foarte bună şi va fi observată.

Aspectul cel mai important de care trebuie să se ţină cont atunci când se alege o rochie de seară este culoarea. Trebuie să fie nuanţa care te avantajează,completează tonul pielii şi care te ajută să arăţi uimitor!

 

Interesant este ca imbracamintea ne influenteaza chiar si modul de gandire. Intr-un studiu citat de Business Insider, persoanele care s-au imbracat elegant au avut tendinta sa gandeasca mai abstract si sa se orienteze dupa imaginea de ansamblu a mediului lor, pe cand cei imbracati lejer s-au concentrat mai mult pe detalii

 

 

Rochie Thalia Crem

Rochie Thalia Rosie

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook