Ce culori se poarta primavara-vara 2019 - Klauss Days

Ce culori se poarta primavara-vara 2019

Ce culori se poarta primavara-vara 2019

În fiecare nou sezon, prima întrebare care mi se adresează este : „Ce se poartă?”. Ei bine, în ziua de azi, aș răspunde că se poartă absolut orice dar ceea ce contează mai mult decât ce porți, este cum porți piesele noului sezon. Look-ul și styling-ul pe care le alegi te diferențiază de restul. Pe scurt, am selectat, special pentru voi, cinci ținute must-have pentru sezonul de primăvară-vară 2019 care sperăm să vă inspire și să vă folosească drept un mini ghid de modă.


Nicio paleta la moda nu este completa fara albastru. In sezonul primavara-vara, aceasta este reprezentat de culoarea aristocratica Princess Blue. Numele vorbeste de la sine – albastrul regal straluceste literalmente cu reflexii de safire si diamante. Daca va simtiti ca o mica printesa, alegeti aceasta culoare albastra nobila de primavara.

Aceasta nuanta suculenta de lamaie a intrat cu adevarat primavaratic in colectiile de moda Rochas, Eudon Choi, Andrew Gn, Marco de Vincenzo si a devenit una cheie in show-urile de la Londra. Ea amesteca nuante bogate de canari cu note subtile, abia vizibile verzui. Se pare ca razele de bucurie sunt emanate in toate directiile. Luminozitate, prospetime, optimism sunt ceea ce caracterizeaza nuanta Lemon Verbena.

Pe vremuri, fetele uscau trandafirii primiti de la iubiti si le pastrau in memoria iubirii vesnice. Anume asa arata culoarea trandafirului uscat, sentimentala si draguta, care ne cucereste cu ganduri de romantism si sentimentalism.

Cart
Your cart is currently empty.
Visit Us On Facebook