fbpx

Cum să accesorizezi rochia cu buline?

Cum să accesorizezi rochia cu buline?

Rochiile cu buline sunt și vor fi mereu la modă, atât timp cât știi să le accesorizezi cu bijuteriile, eșarfele, pantofii, pălariile și poșetele potrivite. Dacă nu nimerești ceea ce trebuie, vei avea o ținută extrem de nereușită, încărcată, așa că trebuie să știi câteva reguli de bază.

În primul rând trebuie să îți stabilești culoarea pe care vrei să o porți. Cel mai des întâlnit model este negrul cu buline albe. La această imbrăcăminte poți atașa bijuterii în aceleași tonuri și o eșarfă sau geantă colorată în roșu, verde, albastru sau chiar galben. Nu contează ce nuanță alegi, atât timp cât ție îți face plăcere să o porți.


  • Numărul accesoriilor depinde de mărimea bulinelor. Dacă ele sunt mai mici, poți adăuga bijuterii mai mari și invers. Nu îmbina prea multe culori, ci rămai la una singură în ceea ce privește accesoriile, pe lângă nuanțele întâlnite în rochie. Dacă rochia e alb-negru, folosește o pălărie roșie, iar dacă este albă cu buline roșii, poartă o curea neagră în talie, cercei roșii și poșeta neagră.

Visit Us On Facebook