Nuanțele de blond, fie că sunt mai închise, fie că sunt foarte deschise, reprezintă alegerea foarte multor femei. Părul bond este asemănat cu senzualitatea, motiv pentru care multe doamne și domnișoare optează pentru această culoare.

Părul blond, cu toate nuanțele sale, este minunat. Luminează fața, deschide ochii și te face, de cele mai multe ori, să arăți mult mai tânără și mai proaspătă. Dar ca look-ul tău să fie cu totul perfect, află ce culori se potrivesc părului blond.

Nuanțele de roșu sunt una dintre cele mai potrivite opțiuni pentru accentuarea părului blond. Cel mai important lucru aici este de a alege nuanța corectă de roșu. Nuanțe, cum ar fi alizarin și cardinal vor fi unele dintre opțiunile cele mai recomandate. Blondele platinat cu piele arămie arată fabulos în haine cu imprimeuri în nuanţe tari. Jocurile de culoare şi melanjul de forme conferă o dinamică aparte look-ului şi scot în evidenţă culoarea părului.

Nuanța alb pur este ideală pentru nuanțele deschise și miere, în timp ce tonurile de bej sunt infailibile pentru blonde.

Negru clasic este potrivit pentru toată lumea, și mai ales pentru blondele cu părul platinat. Micuța rochie neagră sau un costum negru sau o pereche de pantaloni vor face o combinație perfectă în fiecare zi.

Hainele în culori metalice, auriu sau argintiu, avantajează orice doamnă sau domnișoară cu părul blond. Acestea dau un rafinament aparte și sunt potrivite în special pentru un eveniment ce impune o ținută specială.

O culoare puternică, intensă și hipnotizantă, care pune în valoare ochii albaștri și părul blond este albastrul cobalt. Este ideală pentru femeile care au pielea deschisă și un subton rece.

Tonurile de maro, mai ales nuanțele de muștar este nuanța perfectă pentru blondele cu părul blond echitabil. Dacă îţi doreşti o apariţie elegantă hainele camel sau maro-ciocolată sunt ideale.
O culoare ce amintește de spectaculoasa piatră prețioasă cu același nume, verdele smarald este perfect pentru a aduce un plus de luminozitatea chipului tău.