Asa cum ne-am obisnuit, fiecare an, are o culoare a sa. Daca anul 2018 a fost evidentiat ultravioletul, anul acesta, coraiul viu ( LIVING CORAL) devine culoarea anului 2019. Panetone o descrie ca fiind o combinatie dintre umbra plina de viata si auriul a orange-ului.Pantone a spus că umbra vibrantă a „Coralului Viu” a fost aleasă pentru anul 2019 din cauza „atacului tehnologiei digitale și a presei sociale care se încorporează din ce în ce mai mult în viața cotidiană”.


Culoarea este vibrantă, dar totuși moale și simbolizează nevoia de optimism și pasiuni. Este o culoare vie și plină de viață, care întruchipează dorința noastră de exprimare jucăuşă. Living coral este o culoare care se dezvoltă în mediul natural și, în același timp, este o prezență în social media, reprezentând fuziunea vieții modern. Culorea este precum un recif de corali, care sub apă fascinează ochiul și mintea, spun reprezentanții Pantone. 
Cum ai putea sa integrezi in garderoba ta o culoare ca aceasta, care practic este un portocaliu-roz?

Poti crea tinute minunate, fresh si cu iz tineresc daca alegi o rochie de zi in culoarea coraiului iar, daca nu o ai, poti sa adaugi un sacou sau un cardigan corai peste o rochie bleaumarin, neagra sau chiar mov.

O pereche de pantofi stiletto corai, alaturi de o rochie de seara neagra sau bleaumarin vor da un aer chic aparitiei tale!