Rochia neagră, populară ca si Little Black Dress, este o must-have pentru garderoba fiecărei femei .
Negrul este o culoare foarte versatilă. Această culoare reprezintă putere, control, mister și seducție.

Negrul este de obicei purtat dacă doriți să exprimati eleganța și sofisticare. De asemenea, este asociat cu sexualitatea. Deci, indiferent de ocazie, o rochie neagra (LBD) bine accesorizata va va face sa va simtiti increzatoare si stilata.

Rochia neagra este practic ca o panza goala pentru un pictor. Puteți accesoriza, puteți adăuga detalii, puteți schimba bijuteriile și le puteți alimenta în moduri unice, toate acestea vă permit să purtați o rochie de mătase sau o rochie de catifea neagra într-o multitudine de moduri. Indiferent dacă dețineți un LBD (little black dress) sau 10, nu vă fie frică să deveniți creative cu stilul vostru.

Există un motiv foarte bun pentru a va imbraca in negru din varful picoarelor pana in cap. Si acela este ca acest stil este favorizat de catre  insideri de modă, editori, cumpărători și modele: e chic si fara varsta!

Crezi ca daca ai o rochie neagra nu este adecvat sa adaugi la ea o pereche de stiletto negri ? Ba este foarte bine!

O rochie neagra nu trebuie sa fie intotdeauna clasica! Ea poate fi accesorizata cu divese paiete sau alte materiale stralucitoare. De asemenea, rochia neagra poate avea croiuri diferite, taieturi indraznete si realizata din materiale volatile!

La o rochie neagra poti adauga atat o haina de blana in culoare deschisa cat si o jacheta rock de piele. Depinde doar de stilul tau!

Pantofii pot fi de la negri, albi, nude pana la seducatorul rosu!

Ca si materiale, rochia neagra (LBD) poate arata excelent pe bumbac 100%, voal, matase sau catifea.

Pentru o noapte in club, paietele aplicate pe o rochie neagra te vor scoate din anonimat.

La evenimentele importante, in serile memorabile, rochia neagra din voal te va face sa plutesti in mister, emanad seductie.

Rochia neagra nu este doar pentru petreceri sau coktailuri. Ea poate fi purtata cu succes si la birou.

Vei arata office dar si sexy!