La începutul acestei luni, Pantone a anunțat alegerea sa pentru anul 2018 ca si culoare a anului: Ultra Violet. Descris ca fiind „dramatic provocator si ganditor”, aceasta nuanta albastra de violet este foarte usor de incorporat in garderoba ta, indiferent de stilul tau. Nu ne credeți? Continuă să citești! Mai jos, împărtășim trei modalități șic pentru a purta Ultra Violet în 2018!

  1. Dacă nu sunteți gata să îmbrățișați Ultra Violet, încercați să încorporați un accesoriu purpuriu (sau doua!) intr-un aspect obișnuit, de zi cu zi.  Ne place ideea de a asocia Culoarea Anului Pantone cu o nuanta de verde. E un pic neașteptat, dar cele două culori se completează bine între ele.

De exemplu alge una dintre rochiile verzi de la Klauss Days si accesorizeaza-le fie cu un sacou violte sau, daca nu indraznesti, fa primul pas mic si alege o brosa sau o esarfa violeta.

 

2. Vibrant, dar confortabil, aceasta rochie   violeta  spune „uita-te la mine!” (Dar nu într-un mod grosolan.) I-am daugat negru si astfel l-am neutralizat intr-un mod placut. Un colier stratificat de argint ar acționa ca un finisaj perfect.

Când vine vorba de culoarea anului Pantone, spunem sa fim indraznete! Și această rochie in nuanta  ultra-violetă este ultima noastra creatie.

Am inclus  un contrast mișcător , apoi am facut  prin  imprimeul floral . Acceorizati cu cercei strălucitoari și sunteți gata să faceți o aparitie eleganta!