Sfaturi de fashion pentru femeile ce merg la serviciu.

Sfaturi de fashion pentru femeile ce merg la serviciu.

Tonurile neutre și mai întunecate nu sunt singurele opțiuni disponibile atunci cand mergi la serviciu.  Blazerele monocrome si   accesoriile minimaliste va  pot imbunatati aspectul.

Adauga printuri în tinutele tale de serviciu si exploreaza mai multe stiluri.

Tendința hainelor de lucru pentru femeile de astăzi se înclină mult spre miniaturile florale în culori îndrăznețe, precum și spre  jachete sau cape interesante.
Shweta Sharma, fondatoare a brandurilor de stil ombrelane.com și Sneha Mehta, fondator la kukoonthelabel.com, au enumerat tendințele de stil pentru birou  care ar putea fi analizate si luate in calcul  de femeile moderne.

Printuri. Adaugarea si incorporarea tesaturilor cu motive de timp print(animal sau floral) în  au dat o ocazie pentru femeia modernă  să exploreze câteva motive care o descriu. Printul poate fi ușor incorporat în orice ocazie – pentru o întâlnire poate fi asociat cu un blazer și pentru o seară poate fi evidențiată de un colier.

Încearcă Pastelurile. Tonurile neutre și mai întunecate nu sunt singurele opțiuni disponibile. Investește în pasteluri eterne, dar și în cele mai îndrăznețe, de la roșu la verde natural.

 

Monocromiile. Nu este nimic mai clar și clasic decât împerecherea dintre alb și negru. Această combinație poate fi o idee foarte buna dacă te cam grabesti si nu ai timp să te îmbraci.

Fustele si rochiile de tip creion  asociate cu accesoriile metalice, pot fi favoritele de vineri.

Eșarfe cu print în culori strălucitoare vă pot imbunati instantaneu aspectul. Menținerea aspectului minim și purtarea culorilor solide vă vor ajuta să ieșiți în evidență. Este o opțiune excelentă pentru întâlnirile de la jumătatea săptămânii.

Capele și jachetele lungi reprezintă o investiție excelentă. Întâlnirile importante trebuie să fie tratate cu aspect puternic și aspectul ar trebui să comande atenția.