Moda este minunata insa, articolele de imbracamimte iti dau batai de cap in cele mai nepotrivite situatii.

Exact cand vrei sa imbraci rochia preferata vei obsera ca are o pata si cand te hotarasti sa iei jeansii, acestora li s-a intepenit fermoarul.

Klauss Days iti da cateva sfaturi legate de aceste mici probleme:

  1. Indeparteaza petele de deodorant folosind servetetelele umdede de bebelus. Rochia ta preferata va arata ca noua!
  1. Adauga fermoarului un inel pe care pui cheile astfel, nu vei mai avea niciodata grija ca fermoarul panatlonilor tai se va mai lasa.

 

 

 

 

 

 

3. Realizeaza mansete pentru blugii evazati pentru a ii putea purta si pei cu cizme inalte.

4. Transpiri mult? Foloseste un absorbant zilnic. Aseaza-l pe partea interioara a tricoului, rochiei sau camasii. Astfel, nu vei mai avea problele cu petele inestetice ale transpiratiei.


5. Ai avut nenorocul de a ti se lipi de imbracaminte o guma de mestecat? Nu intra in panica. Foloseste un cub de gheata si „maseaza” usor zona afectata. Guma se va intari si o vei putea desprinde imediat cu ajutorul unui cutit sau a unei lame.

6. Stiai ca la nevoie poti folosi placa de par pe post de masna de calcat? o poti folosi atunci cand te grabesti si gulerul camasii trebuie sa stea drept!


7. Foloseste ceara sau parafina si aplica pe pantofii sau cizmele cu care urmaeaza sa mergi prin ploaie. Ii vei transforma imediat in incaltari impermeabile!