Petrecerile de sfarsit de an sunt în plină desfășurare și în timp ce ne gandim cum sa ne imbracam in haine  festive, ar trebui sa avem un pic mai multă strategie. Nu sunteți sigur dacă pregătirea dvs. este suficient de potrivită pentru petrecere? Celebrul stilist Lindsey Dupuis Bledsoe, a oferit sfaturi pentru a stăpâni arta de a arăta elegant șin acest sezon de sărbători!

Dacă vă place să vă îmbracati bine si frumos,  sezonul petrecerilor de iarna este cu siguranță un prilej distractiv pentru a experimenta cu adevărat stilul dvs.,  dar este bine de stiut ca pentru petrecerea de la birou trebuie sa fiti un pic mai atente la garderoba si stilul afisat. Dacă vrei să faci o primă impresie buna în fața șefului și colegilor tăi, vă recomandăm să renuntati la  hainele periculos de  scurte, rochiilor sau pantalonilor excesiv de mulati si docelteurilor prea adanci. Dar asta nu înseamnă că nu puteți încă să arătați elegant! Celebrul stilist Lindsey Dupuis Bledsoe și-a oferit sfaturile pentru găsirea tinutei perfecte, pentru petrecerea de vacanță.

Pasul unu: nu uita sa arati profesionist! „Aș evita orice dezvăluire prea multe parti din trup” – amintiți-vă să vă păstrați aspectul oarecum profesionist „, a spus Lindsey. „Ar trebui să te simți ca cea mai bună versiune a ta când vii la  petrecere. Arata respect față de linia de lucru, dar imbogati-ti-va-vă aspectul deoarece sunteți tehnic în afara datoriei „,ne sfătuiește ea. „Când ne  îmbracăm pentru o petrecere, încercați să accentuați caracteristicile dvs. preferate. Dacă doriți să vă prezentați talia mică, alegeți o rochie de linie A. Dacă doriti sa nu atrageti privirea asupra soldurilor sau a taliei , încercați o rochie cu un umar gol care va atrage  atenția asupra claviculei și a umerilor goi. Și dacă vă faceți griji cu privire la lungimea rochiei, încercați o lungime midi, dand dovada de profesionalism  în timp ce este încă moderna și pe trend „.

Deși nu doriți să sariti  in ochii colegilor si a sefilor, cu vreo tinuta prea stralugitoare, asta nu înseamnă că nuva puteti folosi de glamul paietelor cusute cu bun gust pe o frumoasa si delicata rochie de catifea! Totul sta  în detalii – nu vă fie frică să fiti festive!  Materiale precum catifeaua, mătasea și paietele instantaneu te fac să te simți deosebita si stilata.  Dați-vă spiritului de vacanță purtând culorile sezonului  roșu, verde și gri metalic, doar evitați să le purtați în același timp.

 

Nu vă fie frică să încercați o salopetă. Este timpul să încheiem anul în stil, așa că alunecați într-o rochie festivă, poate o rochie de mătase sau de catifea, accesorizate cu un sal de matase care iti va acoperi umerii . Dacă nu simți că ai îmbrăca o rochie, îmbracă-te un salopeta neagra cu accesorii discrete.

Dacă alegeți paietele păstrați-vă bijuteriile la un nivel minim prin adăugarea de cercei și inele delicate. Dacă alegeți o rochie simplă, atunci puteti sa o accesorizati cu coliere si cercei masivi.