Se apropie sarbatorile de iarna si cu toate dorim sa aratam traznet in noile sau…vechile noastre rochii!

Dupa ce am ochit bine rochia sexy cu care ne dorim sa ne imbracam de Craciun sau revelion, nu putine dintre noi ne intrebam daca vom arata destul de „fit” in ea!

Daca simtiti ca ar trebui sa faceti mici „retusiri” la silueta, iata cateva sfaturi referitoare la cum sa slabesti in 7 zile!

1. Pregatirea – Pregatirea este esentiala pentru succesul oricarei diete. Luați-va câteva ore libere pentru a citi despre ceea ce va implica dieta și ingredientele necesare, astfel încât să fiți gata să incepeti cu ziua 1

2. Hidratarea – Mulți oameni cred că lichidul consumat va avea un impact negativ asupra pierderii în greutate, când, de fapt, apa vă va face să vă simțiți mai plini de timp și veți beneficia și de eliminarea toxinelor care vă vor lăsa cu pielea proaspătă.

3. Nu pierdeți niciodată o masă – La dieta, oamenii cred că ar trebui să mănânce cât mai puțin posibil, supunandu-se la foame constantă. Nu faceti nicdecum acest lucru. Mâncați în mod regulat (la fiecare 2-3 ore) doar pur și simplu reduceți dimensiunile porțiunilor. Mancarea este de fapt cea mai buna metoda de a ajuta la pierderea in greutate!

4. Pregătirea meselor – Pregătirea hranei vă va face viața mai simplă, deoarece nu veți avea tentația unor mese „obraznice” și adesea foarte calorice vândute în magazine și restaurante. Amintiți-vă că puteți întotdeauna să vă pregătiți mesele cu o zi înainte și să le luati cu voi la serviciu de exemplu!

5. Exercitiile – Exercițiul fizic este un mod fantastic de a ajuta la scăderea în greutate și nu înseamnă neapărat să te duci la sală. De ce nu faceți  200 de pasi  pe zi?  Veti putea vedea o diferență reală!

6. Nu beți alcool – Vă sfătuim ferm să stați departe de alcool atunci când faceți o detoxifiere sau o cura de slabire. Este foarte caloric și te-ar putea opri să te îmbraci în rochia preferata!

7. Incepeti cura alaturi de un prieten – Este greu să te motivezi cu planul de scădere în greutate? De ce să nu vă motivați unul pe altul! Sau, alăturați-vă unui grup,  unde o comunitate dedicată online va oferi sprijin constant și îndrumare de-a lungul drumului.

Va uram succes daca ati decis ca de „luni” sau „de maine” sa adoptati un regim alimentar si fizic astfel in cat sa scadeti in greutate sau sa va tonifiati!

Va sustinem si de aceea dorim sa participam si noi la motivarea dvs cu ultimile rochii ale colectiei noastre de toamna!