Cu sfârșitul anului la orizont, acum este momentul să luați o pauza  pentru a evalua ceea ce se întâmplă cu adevărat în dulapul dvs. Pentru a facilita acest proces, am apelat la experții de la Barneys New York, Bergdorf Goodman, Net-a-Porter și alții  pentru a afla ce tendințe cred că vor avea în anul 2018 și ce trebuie să fie scos din uz. Citiți mai departe pentru a vedea ce au de spus.

Ce intra in tendinte:

  1. Sclipiciul. 

„Poate că este ceva inca incert, sau credeti ca este o vetse rea  dar acesta este doar antidotul pe care îl caut!”, Spune Linda Fargo, director de modă la Bergdorf Goodman. „Pietre prețioase din cap până în picioare, paiete și sclipici, lurex și lame – totul straluceste în ochii noștri.” Marina Larroude, directorul de modă din Barneys New York, este de acord: „Nu fi timida, e timpul să te distrezi într-adevăr purtand piese sclipitoare. ”

2. Croitoria

„Întoarcerea de croitorie este cea mai mare tendință de acum”, spune Lisa Aiken, director de modă  la Net a Porter. „Indiferent dacă optați pentru un costum de îmbrăcăminte sau pur și simplu o rochie perfect croita pe masurile tale, aspectul de costum a devenit modern și mai cool, mai degrabă decât corporativ.

3. Accesoriile Albe.

„Accesorii albe au puterea de a actualiza instantaneu fiecare aspect în acest sezon”, spune Aiken. „În timp ce un pantof alb sau cizmele ar putea să nu pară cea mai practică alegere, insa, anul ce vine se vor purta din plin!”

4. Umeri Puternici.

„Un indiciu al modei pompoase din anii ’80, umerii sunt fie rotunzi, fie ridicati sau au coborati foarte jos. Detalii retro revigoreaza blazerele, puloverele si rochiile  semnalizand o revenire la imbracaminta de croitorie, ceea ce reprezinta o revolutie reala a evenimentelor! ” spune Shannon Schafer, directorul de modă senior al Nordstrom.

Ce iese din moda?

  1. Rochiile si fustele maxi

2 Umerii dezgoliti.

3. Esarfele.