Cum sa ai un somn bun peste noapte si sa fii fresh dimineata!

Cum sa ai un somn bun peste noapte si sa fii fresh dimineata!

Când încerci să adormi  seară, in mintea ta încep să curgă ganduri peste ganduri si parca nu se mai opesc pentru a iti da ragazul necesar sa adormi. Si acest lucru nu se sfarseste indiferent ce faci.

Ați prefera să nu mai luati acea pastila care va ajuta sa dormiti pentru ca stiti ca veti ajungeți în mod clar dependent de ele. Dar ce ati putea incerca sa faceti pentru a putea adormi?

Totul incepe in primul rand cu o curatenie a somnului.  Aceast lucru presupune că trebuie să începeți curatenia  cu câteva ore înainte de culcare pregătindu-vă.

Cum?

iata ce ar putea mari sansele sa ai un somn bun:

1. Fa o baie fierbinte.

2. Scrie intr-un jurnal.

3. cauta un loc racoros in camera sau, dimpotriva, daca esti friguroasa, cauta cel mai calduros loc.

4. Poarta pijamale care nu sunt realizate din materiale sintetice. Bumbacul este cel mai bun material pe care il poti folosi la alegerea unei pijamale.

5. Incearca sa nu adormi in lucrurile cu care ai fost imbracata pe timpul ziei. Foloseste pijamale din materiale naturrale, nu prea groase pentru a nu transpira peste noapte si in culori pastelate. terpaia cromatica este un remediu uimitor pentru insomnie.

6. Alege astenuturi in culori lnistitoare si pijamale moi si confortabile.

7. Alegeti o perna confortabila de genul celor ce au spuma cu memorie.

8. Nu mancati inainte de culcare cu cel putin 2 ore!

9. Nu mancati nici fructe seara pentru ca acestea sunt pline de energie iar, voua nu va trebuie! Evitati de asemenea cafeaua si ciocolata.

10. Inlaturati orice zgomot de fundal din camera. Cum ar fi taitul unui ceas sau zumzetul unui aparat electronic.