5 Stiluri de a purta o esarfa in sezonul rece.

5 Stiluri de a purta o esarfa in sezonul rece.

Cel mai bun accesoriu pe care il puteti purta in sezonul rece este esarfa.

Nimic nu se simte la fel de confortabil si elegant ca o esarfa gigantica impaturita in zeci de feluri. Este piesa de stratificare perfectă pentru a rămâne caldă într-o zi rece și, de asemenea, da viata oricarei tinute.. O eșarfă  drăguța poate face instantaneu din ceva plictisitor, cum ar fi blugi și o cămașă cu mâneci lungi, sa arăte mai bine. Esarfa  poate ajuta la tranziția unei rochii pe care ai purtat-o vara sau toamna la una pe care o vei purta iarna pentru ca daca adaugati o esarfa calduroasa, ea  va poate menține caldă și armonioasă în același timp.

Iată câteva sfaturi despre stilul de a purta eșarfe gigant!

  1. Poti purta o esarfa in stilul european. Cum se face? Vezi imaginea de mai jos. Acest stil este recomandat sa il porti la o rochie de toamna cu maneca trei sferturi, o salopeta si orice rochie care are decolteu.
Stil European

2. Curgand pe piept. Acest stil il puteti adopta atunci cand deasupra rochiei optati sa purtati un palton sau un sacou, Este ideal in cazul in care paltonul este de culoare inchisa. Veti deschide si anima tinuta.

3. Nodul Italian. Este o metoda foarte simpla de a purta o esarfa. Se potriveste stilului clasic si office. Puteti purta „nodul italian”  in combinatie cu o rochie ce are un guler tip camasa.

4. Nodul frantuzesc. Este asemanator cu cel italian si se potriveste de minune cu rochiile office si de zi.

5. Stilul boem. Se folosesc esarfe supradimensionate si din materiale groase, astfel in cat, cu ahjutorul unei curele late sa creati un cardigan ce poate fi luat peste oreice tip de rochie de zi.