Cum sa alegi rochia sexy perfecta pentru corpul tau.

Cum sa alegi rochia sexy perfecta pentru corpul tau.

Alegerea unei rochii sexy poate fi într-adevăr deprimantă, pentru ca tu crezi, că o rochie care se potrivește atât de bine și scoate la iveală tot ce este bun din  tine nu exista!

Rochia aceea care te face să te simți atât de sexy in cat vrei să mergi în toate cluburile, să tachinezi toti barbatii si sa ii lasi cu ochii in soare, aceasta rochie este pentru tine o adevarata  revelație. Pentru ca astfel  de rochii sunt ele care te aleg pe tine si nu este invers.

Dar cum sa facem ca rochia perfecta sa ne gaseasca tocmai pe noi?. În primul rând, cheia pentru găsirea rochiei este cunoașterea foarte buna a corpului tău.

Esti ca o clepsidra, ai burta sau solduri proeminetnte? 
Iata deci cateva sfaturi!

Șolduri și coapse pline.
Pentru femeile în formă de pară cu șolduri și coapse pline, rochia nu trebuie să fie mai scurtă decât un centimetru sau doi deasupra genunchiului. Selectați o rochie sau fusta de tip A.

Veți ști că sunteți o „pară” dacă purtați adesea o dimensiune diferită în partea inferioară decât cea de sus, adăugați lățimea în partea de sus cu dungi orizontale și culori strălucitoare, păstrând jumătatea inferioară în culori închise. Veți găsi o potrivire mai bună dacă veți merge pe varianta a două piese,dar si rochia intr-o piesa este binevenita.

Talia groasa.
Dacă sunteți în formă de măr cu un mijloc gros, ați putea dori să vă alungi aspectul trunchiului și să atrageți atenția de la talie. Selectați o rochie cu un imperiu pentru a vă redefini linia taliei. Evitați curelele groase în jurul secțiunii mediane și alegeți în schimb o centură de lanț sau curea curbată la nivelul șoldurilor.

Bustul mic.
Dacă nu ați fost înzestrate cu sânii mari, evitați adâncimea adâncă a decolteului. În schimb, selectați rochiile la baza gatului si accesorizati cu coliere stralucitoare sau paiete pentru a adăuga o mică dimensiune în pratea de sus. Colierele stratificate sunt foarte populare acum și pot adăuga o anumită dimensiune și adâncime bustului tău.

Pentru a atrage  atenție de la bustul tău și pentru a echilibra , alege o rochie cu o fustă de linie A care se încadrează la 1 sau 2 centimetri peste genunchi.

Silueta Subţire.
Rochiile tricotate sunt opțiuni minunate pentru femeile mai subțiri. Puteți adăuga mai multe straturi în rochia dvs., cum ar fi o jachetă sau un blaizer. Puteți adăuga, de asemenea, o centură groasă pentru a oferi taliei mai multă definiție.